Velkommen til Froland menighet

Artikkelbilde

MEDARBEIDERFEST til førtstkommende søndag 5. november kl.1700!

- Denne festen er åpen for alle, men vi ønsker  å ha et forkus på alle som gjør en tjeneste i menigheten og på menighetssenteret.  De fortjener en felles takk. Har du ingen tjeneste så kan du være sammen  med oss som er takknemlig for alle som bidrar.

trykk på bildet og les mer.

Menighetstur til Vegårtun 1.-3. desember

Nå er det åpnet for påmelding til høstens store begivenhet. Menighetsturen til Vegårtun.

Klikk på bildet for å få priser og informasjon om påmelding.

Blir vi 200 stk. i år ? Du  er ivhertfall hjertlig velkkommen!

Disippel - Våken og foreberedt

- dette er temaet på den føste av tre kvelder som vi har kalt disippelskole.

Møtet er torsdag 28.  september kl. 19:30- ca 21.15 på Froland menighetssenter. Denne kvelden vil Johannes Vålandsmyr (pastor/snekker) undervise.

Aller er hjertlig velkomne! Trykk på på bildet for mer info.

Fullt hus på markedsdagen

Årets markedsdag ble atter en gang en suksess. Med et bruttoreselutat på kr. 140 000 blir det et kjærkommet tilskudd til økonomien til Menighetssenteret.

Familiefredag bidro med sang, Fridunn Karsrud talte. Detter er et flott bygdearrangement for hele Froland.Trekningslisten kan du se hvis du trykker på bildet