Et mesterverk av ei jubileumsbok

En bok for alle.

Slik vil jeg beskrive boken som de tre forfatterene har laget. Mye bildetstoff, korte fortellinger god blanding av nytt og gammelt stroff gjør denne boke leseverdig for alle.  Det er godt gjort. All honnør til forfatterne  for dette.

Boken bør alle skaffe seg. Og den er gratis !!! Det vil si hver huststand i Froland får en bok gratis. Skal det være flere, for eksempel til julegaver. (glimrende tips) koster boka 250. kr.  Boka kan fåes evt. kjøpes for 250 kroner. Dette kan gjøres på biblioteket eller menighetskontoret som ligger i andre etasje over biblioteket.

Boken er herved anbefalt på det varmeste. Løp og få! evt. Løp og Kjøp!

lansering av kirkebok 300 år (3).jpg
Forfatterene blir intervjuet. Fra  venstre Torjus Olsbu, Egil Fiane (konsulent og sterk bidragsyter)salve Haugaas, Ole Georg Fjærbu og Øystein Dalsmo.(intervjuer og oppdragsgiver som leder av Fellesrådet)
lansering av kirkebok 300 år (2).jpg
Ole Georg Fjærbu  forteller om selve kirkebygningen
lansering av kirkebok 300 år (9).jpg
Torjus Olsbu forteller om hvorfor Navnet på boka ble Kjerka ved elva Egil Fiane lytter.
lansering av kirkebok 300 år (12).jpg
En velfortjent blomsterbukett til forfatterene og deres gode medhjelepere. Fra  venstre Torjus Olsbu, Egil Fiane (konsulent og sterk bidragsyter)salve Haugaas, Ole Georg Fjærbu, Søren Christensen (korrekturleser) og Øystein Dalsmo som leden seansen.