To nye Soul Children-kor i Froland!

soul children logo.png

INVITASJON TIL Å BLI MED I KOR

Gledelig nyhet for alle sangglade barn og unge i Froland!

Froland Menighet sitt barnekor blir nå til Froland Pre Soul Children (1-4. kl) og Froland Soul Children (fra 5. kl), og starter nå i høst.  Vi har fått ny dirigent og det er Kristin Ljosland. Ingrid Smith Pedersen og Geir Bjørknes Grande blir også med videre som ledere.

• Froland Pre Soul Children - for deg som går i 1 - 4. klasse. Øvinger på Menighetssenteret hver onsdag kl 17.30-18.15.
  • Froland Soul Children  - for deg som går i 5. – 10. klasse. Øvinger på Menighetssenteret hver onsdag kl 18.30 – 19.30.

Begge korene vil synge mange kule, fengende sanger og ha fokus på å ha det gøy med musikken sammen med andre.

Soul Children er Norges største korbevegelse med over 200 kor rundt i landet for barn og ungdom. Se gjerne www.soulchildren.no for mer info.

Infomøte:

Vi inviterer barn med foreldre/foresatte som er nysgjerrig på hva dette er eller som har lyst til å bli med, til et informasjonsmøte på Menighetssenteret onsdag 30. august kl 17.30. Her blir det god informasjon om korene og muligheten til å melde seg på. Har du ikke anledning til å komme da, kan påmelding også sendes på sms til 98220357 eller til e-post: geir.b.grande@agderkirken.no

Hilsen fra oss lederne.

Kristin, Ingrid og Geir