GODHETSUKA I FROLAND

Godhet Norge ble opprette i 2006, en organisasjon som ble startet ut i fra IMI kirken Stavanger. Måler er at "Små ting gjort i kjærlighet kan forandre verden." Siden den gang har flere byer/bygder tent på denne ideen, og i 2017 skal det arrangeres "Godhetsfestival" mellom ca 30 steder i Norge. Vi har hentet inspirasjon derfra og ønsker å ta dette med til Froland.

Hva er godhetsuka konkret?

Vi ønsker i perioden 29.mai-2.juni på kveldstid /ettermiddag hjelpe mennesker i Froland med hverdagslige oppgaver som bilvask, utvendig og innvendig husvask, hagearbeid, litt maling, rydde i garasjen eller hogge et tre.

Dette er et samarbeid mellom menighetssenteret og misjonskirken, og vi gleder oss til å sammen jobbe for å hjelpe mennesker i Froland denne uka. Ukas målgruppe er eldre, aleneforsørgere og våre nye landsmenn som trenger en hjelpende hånd, men deltagerne vil spre godhet til alle med bl.a. gratis bilvask på menighetssenteret.

Poenget med godhetsuka er å vise nestekjærlighet til bygda ved å gjøre gode ting for mennesker.  Vi ønsker å forandre samfunnet med godhet. Uka har som mål å sette i gang en bevegelse hvor vi gir videre av det vi selv har fått. Vi tror at små ting gjort i kjærlighet kan forandre verden.

Vi arrangerte uka for første gang i fjor, og da var ca 100 arbeidere i sving og utførte 23 oppdrag, i tilegg til bilvask på menighetssenteret hver kveld.Påmelding til de som trenger hjelp:

Dersom du har noe du kunne trenge hjelp til, kan du melde inn ditt behov til   godhet2017@gmail.com

Vi har allerede fått inn noen oppdrag, men har fremdeles kapasitet. Vi kan ikke garantere alle dersom vi får mange oppdrag, men meld gjerne inn, så vurderer vi og du får en tilbakemelding. Alt er gratis, og koster deg ingenting, men vi har rammer ut i fra et budsjett på de oppdragene hvor det er større kostnader. Dersom noen ønsker å være med å sponse, er de selvfølgelig velkommen til det.