Bamble kikelige fellesråd

Velkommen til Froland menighet

Artikkelbilde

Festivalhelg 22. - 24. september

Hold av helgen 22. - 24 september! Da er det igjen klart for Festivalhelg på Menighetssenteret. Årets hovedgjest er sanger og musiker Martin Wikstøl, kjent fra bandet Tidløs.

Stor stas søndag 3. september

Det blir stor stas  på Froland Menighetssenter førstkommende søndag kl. 11. Da blir årets konfirmanter presentert for menigheten.

Etter gudstjenesten blir det gratis pølse, pølsebrød, lompe, ketshup, sennep, saft og kaffe. Fantastisk!!Kateketen vil snakke om NÅDE.  Velkommen til Menighetssenteret denne dagen.

Mandagsklubben starter mandag 4. september

Mandag 4. september starter vi opp igjen med mandagsklubben for 1.-4. klasse.

Samilingene er fra 17:30 - 19:00 på Menighetssenteret.

Trykk på bildet og se programmet for høsten

Den store Basar- og Markedsdagen 16. september

Lørdag 16. september er det igjen duket  for den store basar- og Markedsdagen på Menighetssenteret i Froland.

Sett av timene fra 13-16 og opplev, fellesskap, sang, andakt, vinnelerlykke, uflkas og alt som hører med på en basar.  Her kan du kjøpe mat og mange andre ting. Ha med mange kontanter når du komme og får når du går. Trykk på bildet og les mer.