Bamble kikelige fellesråd

Artikkelbilde

Vaskedugnad i kirken

Vaskedugnad.

Heisann. Har du lyst til å være med en time eller to for å ta en god vask i Froland kirke onsdag 24. mai fra kl. 10 og utover? Ta gjerne kontakt med Else Marie tlf. 489944365.

GODHETSUKA I FROLAND

Godhetsuka 29. mai - 2. juni.

For andre gang arrangerer Froland menighet og Froland misjonkirke  godhetsuke sammen.

Vil du hjelpe, trenger du selv hjelp, eller kjenner noen som trenger hjelp til litt praktisk arbeid.

Trykk på bildet og les om hva denne uka er .

17. mai i Froland Menighet

Det blir gudstjeneste i Mykland kirke cirka kl. 11 dvs. med en gang barnekoret kommer til kirken.

I Froland kirke starter gudstjenesten kl 11.         Umidelbart etter gudstjenesten vi ordføreren legge ned en krans ved minnebautaen.

Kl. 18. Er det en flott feiring av nasjonaldagen på Froland Menighetssenter.

Vel møtt!!

17. mai fest på Menighetssenteret

Froland Menighetssenter

Velkommen til 17. mai fest kl. 18.00